Tel:
China LED Flexible Strip Lights manufacturer
Shenzhen Sunled Lighting Co.,Ltd.

Shenzhen Sunled Lighting Co.,Ltd.

Survive By Quality, Development By Credit!

Home ProductsLED Replacement Tubes

SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp

SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp

    • SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp
    • SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp
    • SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp
  • SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp

    Product Details:

    Place of Origin: Guangdong, China
    Brand Name: SUNLED
    Certification: ce, EMC, LVD, RoHS
    Model Number: SL-3FNL

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 100Pieces
    Price: USD/11.52/Pieces
    Delivery Time: 8-15 days
    Payment Terms: L/C, T/T
    Supply Ability: 10000/Pieces/15 days
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Led Name: Led Triproof Light Power: 40w
    Size: 1.2m IP: IP66
    Voltage: AC220-240V Color Temperature: 6500k
    Application: Parking Lot Warranty(Year): 3-YEAR
    High Light:

    40w Tri Proof Lamp

    ,

    30w Tri Proof Lamp

    ,

    1.2m led fluorescent tube

    SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp

     

    Product Description

    Material Aluminum plastic
    Function Waterproof, dustproof and anticorrosive
    power 20w/40w
    length 0.6m/1.2m
    LED chip smd 2835
    application Factories, parking lots, shopping malls, etc.
    Lifespan (hours) 5000

     

    Product Details

    . IP66 LED Module Waterproof Luminaire.
    . Frequency :50/60Hz
    . Reflector:MCPCB or PCB for your option.
    . Body and diffuser could meet the IK10,and 850 degree glow wire test requirment.
    . Perfect replacement for the whole set of T8 fluorescent lighting fixture.
    . Save up to 60% in electricity consumption compared to fluorescent lighting fixture.

     
    SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp 0SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp 1
    Product Presentation.Lightweight body material .corrosion resistant,waterproof and dustproof.

    .Easy Installation with fast connection design,shorten the installation process and save labor cost.
    .It could be fitted with the Microwave sensor,fitted with the Emergency battery to meet the requirment.

     

    length Watts Voltage led chip Color temperature
    0.6m 20W AC220V SMD2835 3000/6500K
    1.0m 30W AC220V SMD2835 3000/6500K
    1.2m 40W AC220V SMD2835 3000/6500K

     

    Product Details

    As a professional LED light manufacturer, we can offer you stable quality light at low price with fast delivery. In additional we have stocks all the year round , all the lights and accessory are strictly testing--before shipping , it will be test three times.
    We are aiming to build a long-term relationship with you!

     

    Company Introduction

     

    SMD2835 LED Linear Fluorescent 20w 30w 40w Tri Proof Lamp 2

    RFQ

    Q1. Can I order samples of LED lights?
    Answer: Yes, we welcome to order samples to test and check the quality. Mixed samples are acceptable.
    Q2. What about the delivery time?
    A: It takes 3-5 days for samples and 1-2 weeks for mass production to order more quantity than
    Q3. Is there a minimum order quantity limit for led lights?
    Answer: The minimum order quantity can provide 1 sample for inspection
    Q4. How do you ship the goods and how long will it take to arrive?
    Answer: We usually ship by DHL, UPS, FedEx or TNT. It usually takes 3-5 days to arrive. Air and sea are also optional.
    Q5. How to order led lights?
    Answer: First let us know your requirements or applications. Secondly, we quote according to your requirements or our suggestions.
    Third, the customer confirms the sample and place to deposit the formal order. Fourth, we arrange production.
    Q6. Can I print my logo on LED light products?
    Answer: Yes. Please inform us formally before production, and first confirm the design based on our samples.
    Question
    Q7: Are you a product?
    Answer: Yes, we provide 2-5 years warranty for our products.
    Q8: How to deal with failures?
    Answer: First of all, our products are produced in a strict quality control system, and the defective rate will be less than 0.2%.
    Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with a small number of new orders. For defective bulk products, we
    will repair them and resend them to you.Or we can discuss solutions, including re-calling based on actual conditions

     

    Contact Details
    Shenzhen Sunled Lighting Co.,Ltd.

    Contact Person: Jessica

    Tel: +8615013433405

    Send your inquiry directly to us
    Shenzhen Sunled Lighting Co.,Ltd.
    4F, Building 3, Ruibang Industrial , No.8 Laocun Road, Tangtou, Shiyan, Bao'an District, Shenzhen, Guangdong, China
    Tel:86-755-28180542
    Mobile Site Privacy Policy China Good Quality LED Flexible Strip Lights Supplier. © 2019 - 2021 houseledstriplighting.com. All Rights Reserved.